Isolatiebedrijf Franssen

Isolatiebedrijf Franssen

De rode draad in onze bedrijfsvoering

Kwaliteit is altijd de rode draad geweest in de bedrijfsvoering van Isolatiebedrijf Franssen. Al vanaf het prille begin toen René Franssen in 1971 meedeelde dat hij "voor zichzelf wilde beginnen." Nadat huidig eigenaar Remon Franssen in 2001 het stokje overnam van zijn vader werd deze koers onverminderd aangehouden.

Kwaliteit in alle opzichten

Van de kwaliteit in ons advies- en engineeringstraject, in de te gebruiken materialen tot het vakmanschap van onze medewerkers en de service en nazorg. Wij bieden u kwaliteit in alle opzichten. De ervaring en vakmanschap van de 55 medewerkers wordt nationaal en internationaal ingezet. Scholing en bijscholing, via onder meer de stichting OOI, zorgt voor een verdere deskundigheidsverbreding. Vanzelfsprekend wordt consequent voldaan aan de ARBO-eisen en de VCA-certificering is een extra kwaliteitsgarantie. Bij het uitvoeren van projecten wordt o.a. gewerkt conform het CINI-handboek "Isolatie voor de industrie" en er wordt gewerkt op basis van de regelgevingen van instanties als Lloyds en Veritas.

We willen én kunnen niet anders

Bent u op zoek naar kwaliteit, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden een breed pakket isolatiewerkzaamheden aan een grote reeks opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Opdrachtgevers van Isolatiebedrijf Franssen kunnen altijd rekenen op een partner die van aanpakken weet.

Download PDF: Kwaliteit